Anita van Rootselaar

Diensten

Op zoek naar een tekstschrijver, journalist of redacteur? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik lever altijd werk op maat, op de manier die ú op prijs stelt. Hieronder vindt u een overzicht van mijn diensten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan vooral contact met mij op. Ik sta u graag te woord!

  • Artikelen
   U kunt een beroep doen op mij voor artikelen & columns op journalistiek, academisch en populair-wetenschappelijk vlak. Ik ben specialist op het gebied van populisme, migratie, onvrede, democratie & filosofie – maar, zoals ook te zien is in mijn portfolio, beschikbaar voor een breed scala aan onderwerpen.
  • Webteksten & copywriting
   U hebt een prachtige website waarop u uw product of dienst kan aanprijzen, of uw lezer bepaalde informatie kunt verstrekken. Maar u vraagt zich af: hoe vertaalt u de inhoud nu naar een wervende tekst die voldoende traffic genereert? Na een goed overleg waarin uw wensen duidelijk besproken worden schrijf ik voor u die perfecte, SEO-vriendelijke tekst. Daarbij besteed ik aandacht aan helderheid, leesbaarheid en een krachtige boodschap als stijl, uitstraling en publiek. Een tekst op maat!
  • Tekstredactie & correctie
   Eindredactie, herschrijven, grammaticale correcties: u kunt voor dit alles bij mij terecht. Als academicus help ik u uiteraard graag met het verbeteren van uw academisch artikel, proefschrift of boek. Daarnaast ben ik beschikbaar voor de redactie van journalistiek, literair en commercieel werk.

Op zoek naar een tekstschrijver? Ik schrijf voor u die perfecte tekst!


Werkwijze

U heeft besloten dat u graag een tekst wil laten schrijven of redigeren. Hoe nu verder? U neemt contact met mij op, telefonisch of per mail (ik reageer altijd binnen uiterlijk 2 dagen op uw bericht). Samen bespreken we uw wensen en overleggen we de belangrijkste aspecten van uw tekst: wat is het karakter van de tekst? Wat is het beoogde publiek? Wat wilt u dat de tekst uitstraalt? Dient de tekst formeel te zijn of juist joviaal, wervend en commercieel of juist informatief, literair of academisch? Op basis van ons eerste gesprek lever ik vrijblijvend een offerte.