Anita van Rootselaar

Diensten

  • Journalistiek
   U kunt een beroep doen op mij voor journalistieke artikelen & columns. Ik ben specialist op het gebied van politiek, populisme, onvrede, democratie & filosofie, en heb ervaring met het schrijven voor dagbladen en tijdschriften
  • (Web)teksten & copywriting
   U hebt een prachtige website, maar u vraagt zich af: hoe vertaalt u de inhoud nu naar een wervende tekst die voldoende traffic genereert? Na een goed overleg waarin uw wensen duidelijk besproken worden schrijf ik voor u die perfecte, SEO-vriendelijke tekst. Ook met folders, branded content en zakelijke interviews ben ik u graag van dienst.
  • Tekstredactie & correctie
   Eindredactie, herschrijven, grammaticale correcties: u kunt voor dit alles bij mij terecht. Als academicus help ik u uiteraard graag met het verbeteren van uw academisch artikel, proefschrift of boek. Daarnaast ben ik beschikbaar voor de redactie van journalistiek, literair en commercieel werk.
  • Onderzoek
   Sommige projecten, zoals boeken, documentaires of onderzoeksjournalistieke producties vragen veel research. Op zoek naar iemand die dat onderzoek uitvoert, of hieraan meehelpt? Ik help u graag verder.


Meer weten? Vragen? Benieuwd naar de kosten? Bel of mail me voor overleg en/of een vrijblijvende offerte.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail